Door tandartsen aanbevolen

Omdat de tandarts zorgplicht heeft raden zij mensen aan elektrisch te poetsen en inmiddels is al 40% van de mensen overgestapt van de ouderwetse handtandenborstel naar een elektronische borstel. Volgens een onafhankelijk onderzoek uit 2005 “verwijderen tandenborstels met een roterende en oscillerende werking tandplak beter en verminderen ze tandvleesproblemen effectiever op korte én langere termijn dan manuele tandenborstel… Geen enkele andere elektrische tandenborstel overtrof dit…”

Inmiddels werken steeds meer praktijken samen met Dr. Dent en bevelen ons aan in de praktijk.  Hieronder vindt u een aantal praktijken die onze opzetborstel-service aanbevelen. Bent u Tandarts en wilt u uw patienten ook helpen beter en voordeliger te poetsen? Stuur dan een email naar info@drdent.nl. Dan nemen we spoedig contact met u op.

Tandarts-west
Mondzorg Nieuwegein
Tandartspraktijk Parklaan
Mondzorg Heemstede
Delta Dents
Nijkerk Mondzorg Midden Nederland
Almeerse Tandartspraktijk
AmstelDental
Mondzorg Midden Nederland Putten

Tandarts-west

” Wij zijn een moderne tandartspraktijk midden in Rotterdam West. Bij Tandarts West staat uw gezin centraal. Voor jong en oud aan iedereen hebben we gedacht! ”

 

 

Tandartspraktijk Parklaan

Waarom werken tandartsen samen met Dr. Dent?

Elektrisch poetsen is dus beter voor het gebit. Als je je gebit schoon houdt voorkom je gaatjes, irritaties en misschien wel het belangrijkste: een hoge tandartsrekening. Tandartsen raden je aan elektrisch te poetsen maar willen je niet onnodig op kosten jagen. Met de opzetborstels van Dr. Dent heb je dezelfde kwaliteit borstels als die van de bekende A-merken, maar tegen een veel lagere prijs. Daarnaast hoef je er nooit meer over na te denken wanneer je je borstel moet vervangen, die wordt namelijk automatisch op het juiste moment bij jou thuis bezorgd. Kortom: betere hygiëne voor een lagere prijs.

Bent jij zelf tandarts of mondhygiënist en wil je de service van Dr. Dent ook in de praktijk aanbevelen aan je cliënten? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar info@drdent.nl.

Hoe kan Dr. Dent hoge kwaliteit aanbieden voor een scherpe prijs? 

Grote bedrijven geven vaak veel geld uit aan dure reclames en bekende personen om hun producten te promoten. Omdat er maar een paar aanbieders zijn van kwalitatief goede opzetborstels, is er maar weinig concurrentie en wordt de prijs hoog gehouden. Omdat de tandarts onafhankelijk advies mag geven, kijken zij naar kwaliteit maar letten ze ook op uw portemonnee. Met Dr. Dent ontvang je altijd goede schone opzetborstels en meer serivce voor een scherpe prijs.
Share This