Opzetborstel service

Alle voordelen op een rij

  • Altijd een schone opzetborstel op het juiste moment.
  • Minder kans op gaatjes en andere mondklachten. 
  • De borstels zijn gemaakt van de beste materialen en worden ook door tandartsen aanbevolen.  
  • Meer dan 25% goedkoper dan A-merk borstels in de supermarkt.
  • Bij elk pakketje zit een kaartje met leuke tips voor een betere mondverzorging.

Zo helpt Dr. Dent haar klanten beter én voordeliger te poetsen!

 

Voordelen slimme opzetborstel service.

Elke 10 weken een nieuwe opzetborstel + poets-tip voor maar €4!

Wat zijn de voordelen van een opzetborstel service? Dat leggen we je graag uit in deze blog.
Volgens onderzoek van TNO poetst bijna de helft van alle Nederlanders te lang met dezelfde tandenborstel. Dit kan erg nadelig zijn. Een versleten borstel verwijdert namelijk veel minder plak dan een nieuwe opzetborstel. Bovendien bevat een oude borstel ook nog eens miljoenen bacteriën. Te lang door poetsen met een versleten borstel kan je ook nog eens een hoge tandartsrekening opleveren. 

Met de opzetborstel service van Dr. Dent poets je nooit meer te lang met je oude borstel. Zo daalt de kans op gaatjes en andere klachten aanzienlijk.

Meer kans op gaatjes en andere klachten
45% van de Nederlanders poetst langer dan 12 weken met dezelfde tandenborstel. Sommigen zelfs langer dan een jaar, vies en ongezond! Als je 2 x per dag je tanden poetst verliezen de haartjes na ongeveer 10 weken namelijk hun stugheid. Met die slappe haartjes kun je tandplak niet meer goed verwijderen. Door tandplak ontstaan gaatjes en andere klachten. Wanneer het gaatje gevuld moet worden ben je al snel €60 kwijt, hier had je een hoop frisse opzetborstels van kunnen kopen en het gaatje kunnen voorkomen.

Verder is zo’n oude versleten borstel ook een broedplaats voor miljoenen bacteriën. Als je de tandenborstel in de buurt van het toilet stalt, moet je helemaal oppassen. TNO vond op sommige borstels zelfs de gevaarlijk E-coli bacterie. Door regelmatig je borstel te vervangen daalt de kans op gaatjes en andere klachten echt aanzienlijk.

Waarom poetsen mensen te lang met dezelfde borstel?
– De meeste mensen hebben simpelweg geen idee dat haartjes van de borstel na circa 10 weken hun stugheid verliezen. Dit is het geval bij alle borstels.

– Daarnaast hebben de meesten ook geen idee over de hoeveelheid bacteriën op de borstel.
– Ten slotte hebben veel mensen weinig tijd en vergeten ze om op tijd nieuwe borstels te kopen.
We kunnen dus concluderen dat het probleem enerzijds komt door een gebrek aan kennis en anderzijds een gebrek aan tijd. Gelukkig is er een oplossing.

De oplossing: de slimme opzetborstel service van Dr. Dent
Met het slimme opzetborstel abonnement van Dr.Dent ontvang je elke 8, 10 of 12 weken een goede schone opzetborstel in de brievenbus.
Zo poets je nóóit meer te lang met een oude versleten borstel en voorkom je heel makkelijk gaatjes en andere klachten.

Goede kwaliteit en scherpe prijs
De goedkoopste opzetborstel van Oral-B kost in de winkel €5,35. Omdat Dr. Dent direct met haar klanten samenwerkt, zonder winkels en dure supermarkt-managers ontvang je een nieuwe opzetborstel al voor €3,99.
Bovendien ontvang je bij elke bestelling ook een handige poetst-tip zodat jij (of je hele gezin) meer leert over een goede mondverzorging.

 

Wil je weten waar je op moet letten bij het kopen van opzetborstels?
Lees dan deze blog: “Goedkope opzetborstels vaak niet goed voor het gebit” 

witte tanden

Advies
Elektrisch poetsen is beter voor het gebit dan poetsen met een handtandenborstel. Met Dr.Dent ontvang je goede opzetborstels voor een scherpe prijs en poets je nooit meer te lang met je oude borstel. 

witte tanden

Advies
Elektrisch poetsen is beter voor het gebit dan poetsen met een handtandenborstel. Met Dr.Dent ontvang je goede opzetborstels voor een scherpe prijs en poets je nooit meer te lang met je oude borstel.

Share This