Hoe krijg je wittere tanden?

Reviews van klanten over onze schone opzetborstel service.
Zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan op onderstaande knop.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dr. Dent | Opzetborstelservice
Average rating:  
 24 reviews
by Sven on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Amsterdam

Wij ontvangen elke 10 weken 2 gewone borstels en 2 voor onze kinderen van 4 en 6 jaar. Het is ook leuk om de poetstip met gezin te delen en er even over te praten. Echt leuke service, en zou het zeker aanbevelen.

by Sander on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Amsterdam

Snelle levering. Goede borstel. Heel tevreden. Dank

by Anne v/d Ancker on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Borne

Zeer eenvoudig te bestellen, snelle levering en keurig verpakt. Ideaal dat ik over 10 weken automatisch een nieuwe opzetborstels opgestuurd krijg!

by Carin on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Utrecht

Ik ben erg tevreden met de borstels van Dr. Dent. Ze poetsen fijn, worden op het juiste moment thuis bezorgd (in een mooie, compacte verpakking) en ik ben ook nog goedkoper uit. Ideaal!

by Elianne on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Leeuwarden

Inmiddels voor de derde keer nieuwe opzetborstels ontvangen en ik ben zeer tevreden. Super handig dat ik er niet meer zelf achteraan hoef en qua prijs goedkoper dan de oralb borstels uit de winkel.

by Paul Visker on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Groningen

Handige service en de borstels poetsen ook erg fijn! Zeer tevreden

by Johannes on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Utrecht

Ik hield nooit bij hoe lang ik al met mijn tandenborstel aan het poetsen was, maar wist vaak wel dat het te lang was. Deze service is ideaal. Je ontvangt elke 10 weken een compact doosje met in ons geval 2 steriel verpakte opzetborstels. Ik merk geen verschil met de borstels van OralB maar ze zijn wel wat goedkoper. Op jaarbasis ben je misschien een tienje goedkoiper uit, in combinatie met het gemak is dat toch wel heel erg handig. had ik eerder moeten doen.

by Nick on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Utrecht

Precies dezelfde kwaliteit borstels als van het A-merk waar ik altijd van kocht....maar nu thuisbezorgd 🙂 goedkoper, gemakkelijk en top kwaliteit !!!

by Monika Waszink on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Driebergen

Prettig om de borsteltjes per post te krijgen anders gebruikte ik mijn borsteltjes te lang.

by Evelyn Picauly on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Amsterdam

Top geregeld!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Advies
Tandartsen raden aan elke 10 weken de opzetborstel te vervangen. Na 10 weken verliezen de haartjes van alle opzetborstels hun stugheid waardoor ze minder goed plak verwijderen. Zo ontstaan sneller gaatjes en andere klachten. 
Advies
Tandartsen raden aan elke 10 weken de opzetborstel te vervangen. Na 10 weken verliezen de haartjes van alle opzetborstels hun stugheid waardoor ze minder goed plak verwijderen. Zo ontstaan sneller gaatjes en andere klachten. 
Share This