Hoe krijg je wittere tanden?

Reviews van klanten over onze schone opzetborstel service.
Zelf een beoordeling plaatsen? Klik dan op onderstaande knop.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dr. Dent | Opzetborstelservice
Average rating:  
 27 reviews
by Carmen D on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Amsterdam

Supersympathieke service. Snel, persoonlijk en klantgericht!
De borsteltjes zijn top! En elke periode weer nieuwe. Je hoeft er niet meer over na te denken.
Ik herken me in allerlei reviews die ik lees. Ook ik zeg: Dr. Dent ga zo door.

by De Jong on Dr. Dent | Opzetborstelservice

Ik ben heel erg tevreden over Dr. Dent! Ik had een foutje gemaakt en dat had Dr. Dent door 😉 dus werd ik netjes gemaild of mijn bestelling wel klopte. Daardoor was de incasso ook verkeerd en kreeg ik dat zoals afgesproken terug gestort. Ik had oral-B en philips borstels, daar was eigenlijk geen goede verpakking voor maar werd ook super netjes opgelost en daar werd ik van op de hoogte gehouden.
Dan de borstels: daar zijn we heel erg tevreden over! Echt nagenoeg hetzelfde als het A-merk.
Enig minpuntje vind ik de site, die vind ik op mijn mobiel niet heel handig in gebruik, daardoor ging het mis denk ik. Maar alsnog heel goed opgelost!

by Monique S. de W. on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Apeldoorn

Wat een handige service 🙂 wij merken qua kwaliteit geen verschil met de borstels van OralB en hoeven nooit meer na te denken of ze versleten zijn. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Dr. Dent ga zo door!

by Sven on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Amsterdam

Wij ontvangen elke 10 weken 2 gewone borstels en 2 voor onze kinderen van 4 en 6 jaar. Het is ook leuk om de poetstip met gezin te delen en er even over te praten. Echt leuke service, en zou het zeker aanbevelen.

by Sander on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Amsterdam

Snelle levering. Goede borstel. Heel tevreden. Dank

by Anne v/d Ancker on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Borne

Zeer eenvoudig te bestellen, snelle levering en keurig verpakt. Ideaal dat ik over 10 weken automatisch een nieuwe opzetborstels opgestuurd krijg!

by Carin on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Utrecht

Ik ben erg tevreden met de borstels van Dr. Dent. Ze poetsen fijn, worden op het juiste moment thuis bezorgd (in een mooie, compacte verpakking) en ik ben ook nog goedkoper uit. Ideaal!

by Elianne on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Leeuwarden

Inmiddels voor de derde keer nieuwe opzetborstels ontvangen en ik ben zeer tevreden. Super handig dat ik er niet meer zelf achteraan hoef en qua prijs goedkoper dan de oralb borstels uit de winkel.

by Paul Visker on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Groningen

Handige service en de borstels poetsen ook erg fijn! Zeer tevreden

by Johannes on Dr. Dent | Opzetborstelservice
Utrecht

Ik hield nooit bij hoe lang ik al met mijn tandenborstel aan het poetsen was, maar wist vaak wel dat het te lang was. Deze service is ideaal. Je ontvangt elke 10 weken een compact doosje met in ons geval 2 steriel verpakte opzetborstels. Ik merk geen verschil met de borstels van OralB maar ze zijn wel wat goedkoper. Op jaarbasis ben je misschien een tienje goedkoiper uit, in combinatie met het gemak is dat toch wel heel erg handig. had ik eerder moeten doen.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Advies
Tandartsen raden aan elke 10 weken de opzetborstel te vervangen. Na 10 weken verliezen de haartjes van alle opzetborstels hun stugheid waardoor ze minder goed plak verwijderen. Zo ontstaan sneller gaatjes en andere klachten. 
Advies
Tandartsen raden aan elke 10 weken de opzetborstel te vervangen. Na 10 weken verliezen de haartjes van alle opzetborstels hun stugheid waardoor ze minder goed plak verwijderen. Zo ontstaan sneller gaatjes en andere klachten. 
Share This