Over Dr.Dent

“Altijd een schone borstel op het juiste moment, dat is Dr. Dent.” 


Steeds meer mensen poetsen elektrisch – wat goed is voor het gebit – maar veel mensen weten niet wanneer ze de opzetborstel moeten vervangen. Als je te lang met je oude borstel poetst verliezen de haartjes hun stugheid en kun je het gebit niet meer goed reinigen. Bovendien raakt de borstel vol met miljoenen bacteriën en dit vermindert de hygiëne.

Op onze website kun je daarom heel eenvoudig een abonnement afsluiten voor de periodieke ontvangst van nieuwe opzetborstels. Op deze manier hoef je er zelf nooit meer over na te denken. En omdat wij direct met onze klanten samenwerken, zonder tussenkomst van winkels, kunnen we hoge kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. 

Wat kun je verwachten?

  • Een opzetborstel van hoge kwaliteit geschikt voor elektrische tandenborstels van Oral-B.
  • Je ontvangt automatisch een nieuwe borstel zodra hij aan vervanging toe is, gewoon door de brievenbus.
  • Je bespaart jaarlijks tussen 20 – 30% ten opzichte van opzetborstels van bekende merken uit de winkel.
  • Je bepaalt zelf hoe lang je van onze service gebruik wilt maken, jij houdt de regie.

 

Onze missie
Met de service van Dr. Dent helpen wij mensen met het besparen van tijd, geld en moeite en zorgen we voor een betere mondhygiëne.


Gemak
We houden alles graag zo makkelijk mogelijk.

  • Op de bestelpagina kun je heel eenvoudig je eigen pakket samenstellen. Wij rekenen direct voor je uit wat je met jouw keuze jaarlijks bespaart ten opzichte van bekende merken uit de winkel.
  • De kosten worden na bezorging van de borstels periodiek van je rekening afgeschreven, dus geen gedoe met readers en internetbankieren.

Het achtergrondverhaal

Medio 2016 zaten Nathan en ik in de auto richting een sporthal bij het Amsterdamse Bos om een potje te gaan squashen. We kennen elkaar van de middelbare school in Breukelen. Nathan is na de middelbare school een opleiding gaan volgen om tandarts te worden en ik – Johan – ben commerciële economie en marketing gaan studeren. Inmiddels is Nathan al enkele jaren een gewaardeerde tandarts met oog voor de patient en ben ik marketeer in de e-commerce sector.

‘Jij poetst ook elektrisch toch?” vroeg ik aan Nathan.

‘Klopt, elektrische poetsen is namelijk veel beter dan poetsen met een handtandenborstel.’

‘Hoe vaak moet je eigenlijk je opzetborstel vervangen? Want op dit moment doe ik eigenlijk maar wat.”

‘Wij raden patiënten aan ongeveer elke 10 weken het borsteltje te vervangen, want na 10 weken verliezen die haartjes hun stugheid en zit het borsteltje vol met bacteriën’.

‘Oke, dat wist ik niet. En vermoedelijk hebben vele anderen met mij ook geen idee hoe lang ze al met dezelfde borstel poetsen. Ik koop eigenlijk pas een nieuwe borstel als de oude echt helemaal versleten is, en meestal vergeet ik het dan eerst ook nog een paar keer. Ik kan me voorstellen dat meer mensen hier last van hebben. 

‘Dat denk ik ook’, zei Nathan. Het zou handig zijn als je gewoon elke 10 weken zo’n borsteltje thuisgestuurd krijgt, dan hoef je er nooit meer over na te denken en poets je altijd met een goede schone borstel’.

‘Ideaal! En als we de borsteltjes grootschalig inkopen kunnen we een goede prijs bedingen en kunnen we de borstels waarschijnlijk nog goedkoper aanbieden dan drogisten en supermarkten’. 

Dit bleek het geval. Inmiddels werken al ruim 10 tandartspraktijken samen met Dr. Dent en maken mensen door heel Nederland gebruik van onze slimme opzetborstel-service. 

Share This