Heb je een vraag?

Bekijk hieronder de antwoorden op de meestgestelde vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen maak dan gebruik van het contactformulier onderaan deze pagina en wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wat is de kwaliteit van de opzetborstels van Dr. Dent?

De opzetborstels van Dr. Dent zijn qua kwaliteit vergelijkbaar met de duurdere opzetborstels van de gevestigde merken zoals Oral-B en Phillips. De zachte nylon borstelhaartjes zijn het belangrijkste onderdeel van de borstel. Alle goede merken gebruiken hiervoor een speciaal voor tandenborstels ontwikkeld materiaal: Tynex 612 van Dupont. Deze haartjes zijn sterk en flexibel en zijn met speciale apparatuur aan het uiteinde afgerond zodat ze het tandvlees masseren en goed bij alle randjes en hoekjes kunnen komen.

Waarom moeten de opzetborstels regelmatig vervangen worden?

Hiervoor zijn twee belangrijke redenen.
1. Na circa 10 weken verliezen de haartjes van alle opzetborstels hun stugheid waardoor ze minder goed op moeilijke plaatsen tandplak kunnen verwijderen.
2. Volgens onderzoek van TNO is een opzetborstel na 10 weken een broedplaats voor bacteriën. Je denkt dat je je gebit schoongepoetst hebt, maar een te oude opzetborstel is smeriger dan je denkt.

Waarom zijn de borstels van Dr.Dent goedkoper dan in de winkel?

Grote bedrijven geven vaak veel geld uit aan marketing om hun producten te promoten. Omdat er maar heel weinig aanbieders zijn van kwalitatief goede borstels, is er weinig concurrentie en wordt de prijs hoog gehouden.
Eigenlijk betaal je voor allerlei zaken die niet nodig zijn. Bij Dr.Dent betaal je alleen voor de dingen die belangrijk zijn:  goede materialen en goede service.

De betaling verloopt via Slimpay, wat is dat?

Bij Dr.Dent houden we het graag zo simpel en veilig mogelijk, daarom betaal je achteraf via Slimpay.
Slimpay is de grootste aanbieder van doorlopende betalingen in Europa. Zo werkt het:
Als je de bestelling hebt geplaatst, hoef je alleen je bankrekeningnummer en je telefoonnummer door te geven. Je ontvangt een unieke code op je mobiele telefoon waarmee je de betaling kunt afronden. Vervolgens sturen wij de borstels op en enkele dagen later wordt het bedrag van je rekening afgeschreven. Ben je niet tevreden? Dan kun je de service stopzetten wanneer je wilt.

Waarom is Dr. Dent goed voor het milieu?

Je kunt bij je bestelling aangeven dat je een ‘Groen’ abonnement wilt. In dit geval zit er in je pakketje met je nieuwe borstel een retoursticker waarmee je je oude gebruikte borstel in dezelfde verpakking naar ons terug kunt sturen. Wij zorgen ervoor dat hier dan weer nieuwe producten van gemaakt worden.

Hoe duur zijn de borstels van Dr. Dent?

De opzetborstels van Dr. Dent zijn inclusief de bezorgingservice tussen de 20% en 35% goedkoper dan de standaard opzetborstels van bekende merken in de winkel. De hoogte van het voordeel hangt af van het aantal borstels dat je periodiek wilt ontvangen. Bij een huishouden met 4 personen stijgt het voordeel omdat de verzendkosten nagenoeg gelijk zijn als bij de bestelling van 1 of 2 borstels.

Waarom wordt Dr. Dent aanbevolen door tandartsen?

Tandartsen hebben een zorgplicht. Daarom adviseren tandartsen patiënten om elektrisch te poetsen in plaats van met de handtandenborstel. De opzetborstels van de traditionele merken zijn echter erg duur (de goedkoopste kost meer dan €5,- per stuk) en er zit verder geen extra service bij. De borstels van Dr. Dent worden periodiek bij je thuisbezorgd waardoor je nooit meer te lang met je oude borstel poetst en ze zijn voordeliger dan de standaard borstels in de winkel. Door Dr. Dent aan te bevelen helpt de tandarts haar patiënten met een betere mondverzorging tegen lagere kosten.

Staat jouw antwoord niet tussen bovenstaande meest gestelde vragen? Stuur ons dan een e-mail via het contactformulier en wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.  

Contactformulier

Share This